Съобщение за нежелани лекарствени реакции от немедицински лица

Информацията, която ще ни предоставите, е изключително важна за откриване на непознати нежелани реакции към лекарствените продукти, разрешени за употреба на територията на Р. България. Ще ни бъдат необходими Вашите данни за контакт с цел обратна връзка, за да потвърдим получаването на съобщението; ако се наложи да поискаме допълнителна информация, както и да Ви информираме за предприетите мерки. Уверяваме Ви, че личните данни на съобщителя/пациента се третират в съответствие със Закона за защита на личните данни.

1. Моля, обърнете внимание, че някои полета, маркирани със звездичка (*), изискват задължително попълване, за да бъде прието съобщението Ви за валидно. Въпреки това ние Ви молим да попълните колкото е възможно повече данни, защото това е важно за оценката на съобщението Ви.
2. Моля, обърнете внимание на полето Пациент (*) - в него се попълват САМО ИНИЦИАЛИТЕ му, евентуално разделени с точка! Пример: И.С.П., ако искате да попълните данните за пациента Иван Стоянов Петров.
(*) Задължително поле!

Данни за съобщителя

Вие попълвате това съобщение в качеството на (*)

Данни за пациента

Моля, въведете САМО инициалите на пациента!

Въведете възрастта на пациента (само цифри).

Пол:

Посочете пола на пациента.

Пример: 79.5 (за пациент с тегло 79 кг и половина).

Пример: 175 (за пациент, висок 175 см).

Данни за подозираното лекарство

Данни за подозираната нежелана лекарствена реакция

Този уеб сайт използва бисквитки. Можете да научите повече тук.
С натискането на бутона "приемам" Вие декларирате , че сте запознати с новата ни Политика за поверителност!
Пиши ни
Свържете се с нас:
Внимание!

Информацията в раздел “Лекарствени Продукти“ е предназначена САМО за медицински специалисти.

Фирма МЛД Трейдинг ЕООД и нейните служители не носят отговорност за каквито и да е резултати и последствия, в това число и за каквито и да е вреди или пропуснати ползи, настъпили като пряка или косвена последица от достъп на лица, които не са медицински специалисти, до информацията, съдържаща се в настоящия раздел.

Влизайки в раздел “Лекарствени продукти” се запознах с горните условия, приемам ги, потвърждавам, че съм медицински специалист и желая да получа достъп до раздела, предназначен само за медицински специалисти.

Моля, изберете: