Eumastos® Gel / Еумастос Гел
Медицински гел на базата на BOSWELLIA SERRATA, бетаин и мио-инозитол
Вид: Гел саше

Вижте повече

Eumastós® гел спомага за лечение и профилактика на предменструална или продължителна мастодиния. Антиоксидантното действие и облекчаващият масаж на Eumastos, могат да помогнат за намаляване на чувствителността на гърдите и дискомфорта, свързани с фиброкистозна мастопатия.

Състав:
Всяко 2,5 g саше съдържа: Boswellia serrata, бетаин, мио-инозитол, Hamamelis virginiana, пропилей гликол, хидрокси етилцелулоза, глицерин, етокси дигликол, калиев сорбат, натриев бензоат, динатриев еда, о-цимен-5-ол, млечна киселина, пречистен вода.

Начин на употреба и дозировка
Препоръчително е съдържанието на едно саше гел да се прилага веднъж дневно върху всяка гърда, с лек масаж, до пълното му абсорбиране и докато симптомите изчезнат.

При циклична масталгия се препоръчва да се прилага от 10-ия до 25-ия ден от менструалния цикъл.

Една опаковка съдържа: 30 гел сашета

Други продукти на Lo.Li. Pharma:

Този уеб сайт използва бисквитки. Можете да научите повече тук.
С натискането на бутона "приемам" Вие декларирате , че сте запознати с новата ни Политика за поверителност!
Пиши ни
Свържете се с нас:
Внимание!

Информацията в раздел “Лекарствени Продукти“ е предназначена САМО за медицински специалисти.

Фирма МЛД Трейдинг ЕООД и нейните служители не носят отговорност за каквито и да е резултати и последствия, в това число и за каквито и да е вреди или пропуснати ползи, настъпили като пряка или косвена последица от достъп на лица, които не са медицински специалисти, до информацията, съдържаща се в настоящия раздел.

Влизайки в раздел “Лекарствени продукти” се запознах с горните условия, приемам ги, потвърждавам, че съм медицински специалист и желая да получа достъп до раздела, предназначен само за медицински специалисти.

Моля, изберете: