Събития
22
Април

За втора поредна година MLD Trading има удоволствието да участва във фестивала „Свободата да бъдеш“.

На щанда ни ще намерите продуктите на британската фирма Mycology Research Laboratories Ltd (MRL) – Hericium-MRL (Лъвска Грива) и Coriolus-MRL (Пуешка опашка).

А бъдейки част от Юбилейното издание на фестивала, петима от присъстващите, ще имат възможността да спечелят подарък - опаковка от любимата ни Лъвска грива!
 
MRL е производител на продукти от 100% органична култивирана гъбна биомаса под формата на диетични добавки или функционални храни в съответствие с всички стандарти на ЕС. От 1997 г. насам фирмата се фокусира върху клиничното развитие на храненето с гъби, провеждайки изследвания в Европа, Китай и Япония, за да докаже присъщите им ползи за здравето.
 
На нашия щанд може да научите интересни подробности за вече популярните медицински гъби Лъвска грива (Lion`s mane) и Кориолус (Пуешка опашка).
 
Hericium-MRL (Лъвска грива): Памет, концентрация, имунитет
 
Известна като „гъбата за ума“, тя се използва от векове за поддържане на когнитивното здраве. Богати на антиоксиданти и бета глюкани, тези гъби осигуряват неврозащита, регулиране на имунната система и подкрепа на нервите. В нашия модерен свят Hericium-MRL обикновено се използва за подобряване на паметта, яснотата и концентрацията. Той е отличен съюзник на учещите се студенти, креативните личности или застаряващите умове!
 
Coriolus-MRL (Пуешка опашка) – Имунитет, здраве на червата
 
Кориолус е гъбата за имунитет. Тази гъба е богата на бета-глюкани, които естествено стимулират и изграждат имунната система. Coriolus-MRL е красиво зимно допълнение към всяка аптечка! Сигурен съюзник през сезона на настинки и грип. Тази гъба е източник на пребиотични фибри, които подхранват нашите добри чревни бактерии, за да поддържат оптимално чревно здраве. Нищо чудно, тъй като 80% от нашата имунна система се намира в червата.
 
Повече информация за нас и продуктите ни на:

FB: https://www.facebook.com/MLDTrading
In: https://www.instagram.com/mld.trading/
 
И за любимата ни Лъвска грива:
 
FB: https://www.facebook.com/HericiumMRL
In: https://www.instagram.com/herici.um.mrlbulgaria/

 

Този уеб сайт използва бисквитки. Можете да научите повече тук.
С натискането на бутона "приемам" Вие декларирате , че сте запознати с новата ни Политика за поверителност!
Пиши ни
Свържете се с нас:
Внимание!

Информацията в раздел “Лекарствени Продукти“ е предназначена САМО за медицински специалисти.

Фирма МЛД Трейдинг ЕООД и нейните служители не носят отговорност за каквито и да е резултати и последствия, в това число и за каквито и да е вреди или пропуснати ползи, настъпили като пряка или косвена последица от достъп на лица, които не са медицински специалисти, до информацията, съдържаща се в настоящия раздел.

Влизайки в раздел “Лекарствени продукти” се запознах с горните условия, приемам ги, потвърждавам, че съм медицински специалист и желая да получа достъп до раздела, предназначен само за медицински специалисти.

Моля, изберете: