Събития
05
Ноември

Във фестивала „Свободата да бъдеш”, МЛД Трейдинг има удоволствието да участва с продуктите на британската фирма Mycology Research Laboratories Ltd (MRL).
 
MRL е производител на продукти от гъбна биомаса под формата на диетични добавки или функционални храни в съответствие с органичните стандарти на ЕС. От 1997 г. насам фирмата се фокусира върху клиничното развитие на храненето с гъби, провеждайки изследвания в Европа, Китай и Япония, за да докаже присъщите им ползи за здравето.
 
Продуктите на MRL съдържат 100% органична култивирана гъбна биомаса, мицел и примордия (младо плодово тяло), култивирани в биомаса, която се отглежда върху стерилизиран субстрат съгласно стандартите ISO 22000: 2018 в ЕС.
 
На нашия щанд може да научите интересни подробности за вече популярните медицински гъби Лъвска грива (Lion`s mane) и Кориолус (Пуешка опашка).
 
Hericium-MRL (Лъвска грива): Памет, концентрация, имунитет
 
Известна като „гъбата за ума“, тя се използва от векове за поддържане на когнитивното здраве. Богати на антиоксиданти и бета глюкани, тези гъби осигуряват неврозащита, регулиране на имунната система и подкрепа на нервите. В нашия модерен свят Hericium-MRL обикновено се използва за подобряване на паметта, яснотата и концентрацията. Той е отличен съюзник на учещите се студенти, креативните личности или застаряващите умове!
 
Coriolus-MRL (Пуешка опашка) – Имунитет, здраве на червата
 
Кориолус е гъбата за имунитет. Тази гъба е богата на бета-глюкани, които естествено стимулират и изграждат имунната система. Coriolus-MRL е красиво зимно допълнение към всяка аптечка! Сигурен съюзник през сезона на настинки и грип. Тази гъба е източник на пребиотични фибри, които подхранват нашите добри чревни бактерии, за да поддържат оптимално чревно здраве. Нищо чудно, тъй като 80% от нашата имунна система се намира в червата.
 
Повече информация за нас и продуктите ни на:

FB: https://www.facebook.com/MLDTrading
In: https://www.instagram.com/mld.trading/
 
И за любимата ни Лъвска грива:
 
FB: https://www.facebook.com/HericiumMRL
In: https://www.instagram.com/herici.um.mrlbulgaria/

Този уеб сайт използва бисквитки. Можете да научите повече тук.
С натискането на бутона "приемам" Вие декларирате , че сте запознати с новата ни Политика за поверителност!
Пиши ни
Свържете се с нас:
Внимание!

Информацията в раздел “Лекарствени Продукти“ е предназначена САМО за медицински специалисти.

Фирма МЛД Трейдинг ЕООД и нейните служители не носят отговорност за каквито и да е резултати и последствия, в това число и за каквито и да е вреди или пропуснати ползи, настъпили като пряка или косвена последица от достъп на лица, които не са медицински специалисти, до информацията, съдържаща се в настоящия раздел.

Влизайки в раздел “Лекарствени продукти” се запознах с горните условия, приемам ги, потвърждавам, че съм медицински специалист и желая да получа достъп до раздела, предназначен само за медицински специалисти.

Моля, изберете: