Събития
05
Юли

38-то издание на конгреса ESHRE, най-важното международно събитие, посветено на репродуктивната медицина и ембриология, най-накрая се завръща „на живо“ в Милано!

Нашите партньори IBSA представиха научен симпозиум, озаглавен: „От физиология към терапия: нова перспектива за по-добра възможност при индивидуално лечение“ и успяха да приковат интереса на взискателната публика.

За екипа на MLD Trading е изключително вълнение да възобнови традиционното си присъствено участие в конгреса. Придружени с делегация от водещи лекари и ембриолози, да се срещнем с колеги от цял свят, за да споделим опит и да се потопим в „Красотата на промяната“.

Благодарим на ESHRE за прекрасната организация! На IBSA за дългогодишното и продуктивно партньорство! На нашата група делегати, които превърнаха ESHRE 2022 в запомнящо се преживяване!

Този уеб сайт използва бисквитки. Можете да научите повече тук.
С натискането на бутона "приемам" Вие декларирате , че сте запознати с новата ни Политика за поверителност!
Пиши ни
Свържете се с нас:
Внимание!

Информацията в раздел “Лекарствени Продукти“ е предназначена САМО за медицински специалисти.

Фирма МЛД Трейдинг ЕООД и нейните служители не носят отговорност за каквито и да е резултати и последствия, в това число и за каквито и да е вреди или пропуснати ползи, настъпили като пряка или косвена последица от достъп на лица, които не са медицински специалисти, до информацията, съдържаща се в настоящия раздел.

Влизайки в раздел “Лекарствени продукти” се запознах с горните условия, приемам ги, потвърждавам, че съм медицински специалист и желая да получа достъп до раздела, предназначен само за медицински специалисти.

Моля, изберете: