МатеРеген Гел за естествено възстановяване и комфорт на жените след гинекологични манипулации, без болка от неприятни сраствания, за успешно бъдещо майчинство.

12.08.2021Антиадхезивен бариерен гел за вътрематочно приложение


MateRegen® Gel е стерилен, непирогенен, вискоеластичен, разграждащ се и фрагментарен гел, съставен от омрежени молекули хиалуронан от неживотински произход. Този гел е предварително напълнен в стъклени спринцовки с еластомерна капачка, еластомерен накрайник на буталото и пластмасово бутало и не съдържа никакви лекарствени, човешки или животински компоненти. MateRegen® Gel се използва като разградима и фрагментарна адхезионна бариера за предотвратяване или намаляване на образуването на постхирургична адхезионна формация във вътрематочната област.

ПОКАЗАНИЯ
MateRegen® Gel е показан за употреба при пациенти след хистероскопски операции като бариера, предотвратяваща или намаляваща следоперативни вътрематочни сраствания. MateRegen® Gel запълва вътрематочните кухини след операция, поддържа травматичните повърхности разделени по време на оздравителния процес и действа като помощно средство за улесняване на естествения оздравителен процес.
 
Този уеб сайт използва бисквитки. Можете да научите повече тук.
С натискането на бутона "приемам" Вие декларирате , че сте запознати с новата ни Политика за поверителност!
Пиши ни
Свържете се с нас:
Внимание!

Информацията в раздел “Лекарствени Продукти“ е предназначена САМО за медицински специалисти.

Фирма МЛД Трейдинг ЕООД и нейните служители не носят отговорност за каквито и да е резултати и последствия, в това число и за каквито и да е вреди или пропуснати ползи, настъпили като пряка или косвена последица от достъп на лица, които не са медицински специалисти, до информацията, съдържаща се в настоящия раздел.

Влизайки в раздел “Лекарствени продукти” се запознах с горните условия, приемам ги, потвърждавам, че съм медицински специалист и желая да получа достъп до раздела, предназначен само за медицински специалисти.

Моля, изберете: