МЛД Трейдинг ЕООД работи успешно в областта на маркетинга и дистрибуцията на лекарствени и медицински продукти. Историята на компанията започва от началото на промяната към пазарна икономика след 1992 г. и продължава като фирма МЛД Трейдинг след 2003г.

Регистрирана е и оперира като търговец на едро със собствен склад и е лицензирана от Министерството на здравеопазването като вносител и дистрибутор на лекарства, медицински изделия, интимна козметика и хранителни добавки. Основните дейности на фирмата включват ноу-хау, маркетинг и разпространение на нишови продукти в областта на акушерството и гинекологията, ендокринологията, гастроентерологията, урологията, онкологията и дерматовенерологията.

През 2014г. МЛД Трейдинг създаде представителен офис, с който разширява дейността си и на румънския пазар. Компанията също така има отдел за регистрация на нови продукти и с отдел за клинични изпитвания (CRO) както в България, така и в Румъния. Екипът на МЛД Трейдинг развива дейността си съобразно динамичните тенденции в сектора. Доказателство за това са успешно наложените на пазара продукти и изграденото доверие у клиентите.